Në mbledhjen e parë të KK: VENDIMI PËR FOSHNJORE NË FUSHËN E ULQINIT

Pallma, Palme, Ulcinj, Ulqin, Bulevardi Teuta, Bulevar TeutaKëshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit në mbledhjen e parë të ardhshme duhet të sjellin vendimin për lirimin nga komunalit ndërtimin e foshnjores së re, mëson Portali Ul-info.

Këto ditë është kryer parcelizimi në Fushën e Ulqinit i dedikuar për këtë institucion në Planin hapësinor-urbanistik të komunës.

Foshnjorja, siç është lajmëruar më herët nga Qeveria malazeze, do të ndërtohet me mjetet e Bankës zhvillimore të Këshillit të Europës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…