Në Molin e madh në Ulqin: MAKINA RA NË DET

Makina “golf 3” me targa të Ulqin ra dje në det nga parkingu joformal në Molin e madh.

Makinën në breg e nxorën një grup vendasish të udhëhequr nga punonjësi i patrullës në det të Komunës së Ulqinit Hajrudin – Dino Shata.

Për fat të mirë, çdo gjë kaloi pa pasoja të rënda, edhe pse në atë pjesë të bregut bëjnë plazh numër i madh i vendasve dhe turistëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…