Në NHT “Riviera e Ulqinit”: NGA KY VIKEND ZBRITJET

Ndërmarrja hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” ka lajmëruar që nga kjo javë do të kenë vikend aranzhime në hotelet “Olympik” dhe “Ada Bojana”.

Kështu, gjysmë pansioni për vikend në hotelin “Olympik” do të jetë 40, fjetja me mëngjes 30 euro për person, derisa shërbimet e njëjta në hotelin në Adë do të jenë dhjetë euro më të shtrenjta.

Aksioni vlen deri në fund të tetorit, ndërsa aranzhimet mund të përdoren të premten dhe të shtunën, gjegjësisht të shtunën dhe të dielen.

“Sipas çmimores së rregullt, qëndrimi në hotelet e “Rivierës së Ulqinit” do të jetë më i lirë për 30% në krahasim me kulmin e sezonit duke filluar nga 16 shtatori. Vikend aranzhimet ofrojnë përparësi shtesë dhe në këtë çmimore”, tha zëdhënësja e kompanisë më të madhe hotelerike në Ulqin Ana Zhivanoviq dhe shtoi që “qëllimi i këtyre aranzhimeve është që ti stimulojmë mysafirët vendas dhe turistët nga vendet fqinje që ti kalojnë vikendet në hotelet tona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë