Në organizimin e CEKUM-it të hënën e ardhshme: “PERLAT E TRADITËS DHE TRASHIGIMISË ULQINAKE”

Ne kuadër të aktivitetit “Të gjithë ne jemi Mali i Zi – Pasuria e diversitetit”, të cilin e organizon Qendra për ruajtjen dhe zhvillimin e kulturës së pakicave (CEKUM), në Ulqin do të mbahet programi “Perlat e traditës dhe trashëgimisë ulqinake”.

Në këtë program marrin pjesë:

-Gjylie Pelingu Hoxha

– Grupi Marinarët

-Hristina Dragoviq dhe Duo Espressivo

– Eliza Markiq

Shoqata kulturore-artistike “Olcinium”.

Partner në realizimim e programit Becovic Management Group

Vendi: Hotel “Mediteran”

Data: 21 nëntor 2022, në ora 18:00

Hyrja falas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…