Në OT Ulqin të bindur: DO TË JETË MË MIRË

“Edhe pse këtë sezon e kemi pritur më të përgatitur dhe kur bëhet fjalë për pastërti dhe furnizim me ujë, shuarjen e ekonomisë informate, investime të mëdha në infrastrukturën rrugore dhe promocion të mirëfilltë, kjo akoma nuk është pasqyruar në vizitën e mysafirëve”, tha drejtori i Organizatës turistike të Ulqinit Minir Karamanaga.

Aj për “Pobjeda” tha që ka shumë nga ato që janë të pakënaqur duke shtuar që është i sigurt që do të jetë më mirë.

Si arsye të vizitës më të dobët ai përmendi keqësimin e situatës ekonomike në vendet përkatëse, oscilacionet e motit si dhe fillimin e muajit të Ramazanit. “Kemi numër më të madh të turistëve nga Rusia, ndërsa në gusht presim më shumë turistë nga Bosnja dhe Hercegovina, të cilët më herët bënin pushimet në Kroaci, por atje më nuk do të shkojnë për shkak të vizave”, theksoi Karamanaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…