Në panairin e turizmit në N.Sad: SHPËRBLIMI PËR HOTELIN “PIRATE”

Image-1 (5)Në Panairin ndërkombëtar të turizmit, të 50 me radhë, i cili mbahet në Novi Sad me medalje të madhe të artë u kurorëzua hoteli “Pirate” në Ulqin.
Në arsyetimin thuhet se shpërblimi ndahet për “cilësia e lartë e shërbimeve hotelerieke të hoteleve”.
Ky objekt ndodhet në Kala, ndërsa pronar është Hasan – Cano Karamanaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…