Në panairin e turizmit në Paris: PREZANTOHET EDHE OFERTA E ULQINIT

Dijana ZanaNë kryeqytetin e Francës, Paris, sot përfundon panairi katërditor i turizmit “Top Resa”.

Në këtë manifestim ishin të pranishëm rreth 30 mijë vizitorë, mbi një mijë përfaqësues të shtëpive mediatike edhe njerëzit e biznesit që planifikojnë investime në turizëm.

Në kuadër të stendës malazeze është prezantuar edhe oferta e Ulqinit për çka u kujdes drejtoresha e Organizatës turistike Zana Sarvan.

Këtë pjesëmarrje të delegacionit nga Mali i Zi, përndryshe, e ka përgatitur drejtoresha e përfaqësisë së “Montenegroerlajnz” në Paris, Ulqinakja Dijana Pelinkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…