Në Parkun e Qendrës kulturore: SË SHPEJTI KËND LOJËRASH

Qendra per kulture, Centar za kulturuNë kuadër të aksionit “T’ia kthejmë fëmijëve këndet e lojërash” përfaqësuesit e komunës së Ulqinit, nënkryetari Ardijan Mavriq dhe menaxheri Omer Bajraktari, dhe OJQ “Shoqata e prindërve” nga Podgorica, me përkrahje të CKB bankës, kanë arritur sot marrëveshjen për donacionin për vendosjen e këndit të lojërash për fëmijë para ndërtesës së Qendrës për kulturë.

Vlera e këtij donacion është pesë mijë euro, ndërsa është lënë mundësia që ajo të rritet nëse këtij aksioni i bashkëngjiten biznesmenët lokal.

Njëkohësisht ky delegacion ka vizituar Qendrën ditore për fëmijë me nevoja të veçanta. Drejtori i filialit të CKB-së në Ulqin Skender Karamanaga ka premtuar përkrahjen për rregullimin e fasadës së këtij objekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…