Në pikën kufitare Kulla: U SEKUESTRUAN TELEFONËT ME VLERË 10 MIJË EURO

Granicni prelaz Kula, pika kufitare KullaPunonjësit e Drejtorisë së doganave të hënën në pikën kufitare “Kulla”, duke kryer kontrollin e rregullt të kalimit të mallit dhe udhëtarëve, kanë gjetur dhe sekuestruar telefonat celular të pa lajmëruar, vlera totale e të cilëve është 9.547 euro, është lajmëruar nga ky institucion.

Thuhet që ky mall është sekuestruar nga autobusi me targa të Kosovës, i cili ka udhëtuar në relacionin Kosovë-Mal i Zi (Ulqin), përkatësisht që malli ishte i fshehur në të.

“Tek shtetasi i Malit të Zi S.J, i cili mbahet si njeri përgjegjës, janë gjetur gjithsej 65 copë të mallit të pa lajmëruar. Nga këto, 23 modele të telefonave të ndryshëm, të markës Samsung dhe 42 copë të pajisjeve shtesë: karikues, kufje, usb kabllo, bateri dhe maska, vlera e të cilëve është 9.547 euro. Ati iu dorëzua urdhri për kundërvajtje dhe iu pagua dënimi në para, derisa malli është sekuestruar përgjithmonë”, shtohet në lajmërim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me