Në Pinjesh: VRITET ULQINAKU, ARRESTOHET I DYSHUARI

Policia, PolicijaUlqinaku B.L. (53) u vra sot në vendbanimin Pinjesh, mëson “Vijesti” nga policia.

Sipas informatave jozyrtare të “Vijesti”, në atë qëlloi Ulqinaku Savo Gjurishiq i cili u arrestua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…