Në Pistull: NË AKSIDENT U LËNDUA 55-VJEÇARI

PistullaNë fshatin Pistull, jo larg nga Ulqini, të mërkurën erdhi deri tek aksidenti automobilistik.

Në ndeshjen e kamionit dhe makinës të tipit “ford” rëndë është lënduar Daut Cirikoviq (55). Me intervenimin e shpejt të punëtorëve të Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit ato me mjetet është nxjerr nga automobili.

I lënduari Cirikoviq u transportua me urgjencë në Spitalin e përgjithshëm në Tivar.

Policia në vendngjarje kreu ekspertizën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…