Në Plazh të madh: FILLON KONGRESI I PARË I PUNËTORËVE TË SHËNDETËSISË

KongresNë hotelin “Belvi” sonte do të hapet solemnisht Kongresi i parë i punëtorëve të shëndetësisë së Malit të Zi.

Kongresin e organizon Asociacioni i punëtorëve të shëndetësisë së Malit të Zi, nën patronatin e Ministrisë së shëndetësisë dhe Fondit të shëndetësisë, dhe do të zgjasë deri të dielën, më 29 maj.

Pritet prania e rreth 200 punëtorëve të shëndetësisë nga Mali i Zi, si dhe kolegëve të tyre nga Serbia, Bosnja dhe Hercegovina dhe Maqedonia.

Në këtë tubim do të ndahen edhe shpërblimet vjetore të Asociacionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…