Në Plazhin e madh: DIGJET BAR-i NË PLAZHIN E HOTELIT “BELVI”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraNë kilometrin e dytë të Plazhit të madh, sot në mëngjes krejtësisht u dogj bar-i në plazhin e hotelit “Belvi”, mëson Portali Ul-info.

Hetimi i cili tashmë është nisur duhet të tregojë për arsyen e këtij rasti, si dhe për përmasat e dëmit të shkaktuar.

Jozyrtarisht mësohet që shkaku i shpërthimit të zjarrit ishte shoku elektrik, derisa dëmi vlerësohet në rreth 60 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…