Në Plazhin e madh: U MBYT NJË SHTETAS I HUAJ

Dje pasdite, në Plazhin e madh, është mbytur një shtetas i huaj me moshë mesatare. Sipas pretendimit të “Dnevne novine”, arsyeja e fatkeqësisë është gjendja e dobët shëndetësore e viktimës.

Deri tek fatkeqësia erdhi mbasi që personi u sëmurë në momentin deri sa notonte në distancë prej dhjet metrash nga bregu.

Punonjësit e policisë e kryen ekspertizën në vendngjarje, ndërsa rezultatet e autopsisë të patologut do të tregojnë arsyen e saktë të vdekjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…