Në plazhin MCM: NDAHEN 12 FLAMUJ TË KALTËR PËR PLAZHET NË RIVIERËN E ULQINIT

Në plazhin “MCM” të mërkurën është bërë manifestimi tradicional i ngritjes dhe ndarjes së flamujve të kaltër.
Këtë shpërblim të njohur ndërkombëtarë e fituan 1 marinë dhe 38 plazhe, prej të cilave 12 janë në Ulqin.
Të gjitha ndodhen në Plazhin e Madh: Toni gril, Miami, Evropa beach, Mojito, Hills, Pearl beach, MCM beach, Cabo beach, Copacabana, As Saranda, Havana dhe White beach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…