Në plazhin Mohito: DITËT E KUBES

Muzika kubane, shkolla e salsës, koktejet dhe garat në vallëzim, do të jenë pjesë e manifestimit me të cilën në plazhin Mohito me 26 dhe 27 korrik, në bashkëpunim me Ambasadën e Kubës në Beograd, do të shënohet festa shtetërore kubane 26 korriku – dita e kryengritjes nacionale.

Mysafirë special, siç shkruan “Pobjeda” do të jetë shkolla e vallëzimit “Havana Belgrado”, kampion i botës në vitin 2010. Të gjithë të interesuarit mund të fitojnë shkollën e salsës falas, mbas së cilës për to do të organizohet gara në vallëzim.

“Përveç atmosferës së mirë që është e zakonshme në këtë plazh, gjatë këtyre dy ditëve mysafirët do të kenë shansin që me çmime promovuese të shijojnë koktejet kubane”, tha për këtë gazetë ditore Vera Androviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…