Në Podgoricë: EDHE ULQINAKËT NË FESTIMIN E 238 VJETORIT TË PAVARËSISË SË AMERIKËS

SAD, SHBA, AmerikaNë rezidencën e ambasadorit amerikan në Podgoricë Sju K. Braun mbrëmë është festuar 238 vjetori i pavarësisë amerikane.

Në këtë ngjarje ishin të pranishëm rreth dhjetë përfaqësues të jetës publike nga Ulqini. Aty ishin kryetari i komunës Fatmir Gjeka, deputetët në Parlamentin shtetëror Genci Nimanbegu dhe Dritan Abazoviq, shefi i tanishëm dhe ish shefi i policisë Sead Gjozoviq dhe Rudolf Elezoviq,  drejtori i filialit të Bankës hipotekare Driton Llunji, prof. dr Zhilbert Tafa, gazetarët Ali Salaj dhe Mustafa Canka, si dhe përfaqësuesit e hotelit Mediteran, të cilët ishin njëri nga sponsorët e këtij manifestimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…