Në Podgoricë: TAKIMI GJUKANOVIQ-GJEKA

Millo Gjukanoviq Fatmir GjekaKryetari i Qeverisë së Malit të Zi Millo Gjukanoviq është takuar sot në Podgoricë me kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, mëson Portali UL-info.

Në këtë takim Gjeka e njoftoi në hollësi për projektet në Ulqin realizimi i të cilëve është në vijim, sidomos për ato që planifikohen, para së gjithash për përmirësimin e ofertës turistike.

Gjukanoviq tha që Qeveria e tij do të jap përkrahje maksimale në realizimin e këtyre projekteve duke vlerësuar që ato kanë rëndësi edhe për shtetin e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci