Në Prishtinë: U HAP PANAIRI I TURIZMIT

Këtë vit pritet që zhvillimi i turizmit në Kosovë të shënojë një kthesë pozitive, veçanërisht për faktin që ka filluar të bëhet kategorizimi dhe klasifikimi i objekteve hoteliere.KosoveKështu u tha në hapjen e panairit të Turizmit, Udhëtimeve dhe Hotelerisë “Travel 2014” ku në të njëjtën kohë u hap edhe panair i Edukimit.

Sipas organizatorëve, panairi i Turizmit në këtë edicion ka sjell risi nga kjo fushë për të gjitha vendet ku mund të ketë turistë si në Ulqin, Shqipëri, Maqedoni, Turqi dhe truizmin vendor siç është Prizreni dhe Peja. U tha se kanë për qëllim informimin e qytetarëve për ofertat turistike dhe për rezervimin e pushimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…