Në Qendër për kulturë: U FESTUA DITA E FLAMURIT

Koreodrama-Kalendari-Ulqin-Ulqini-2012.8Me rastin e ditës së flamurit, 101 vjet nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë dhe 570 vjet nga ngritja e flamurit kombëtar, Këshilli nacional i Shqiptarëve në Mal të Zi të enjten në Ulqin organizoi Akademinë solemne.

Për rëndësinë e kësaj feste të madhe për Shqiptarët foli kryetari i këtij institucion Genci Nimanbegu.

Me këtë rast është zhvilluar program i pasur kulturor-artistik në regjinë e Munib Abazit i cili i entuziazmoi të gjithë të pranishmit të cilët e mbushën plotë Sallën e madhe të Qendrës për kulturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…