Në Qendrën për edukim: HAXHIBETI DHA PROVIMIN PËR GJYKATËS

Sud-Gjykata-GjyqiNë Qendrën për edukim për bartësve të funksionit  gjyqësorë pranë Gjykatës së lartë të Malit të Zi të mërkurën janë dorëzuar certifikatat ndjekësve për vitin 2013, ndër të cilët ishte dhe Gëzim Haxhibeti.

Ai me sukses e kaloi testin përfundimtar për edukim, ku, në mes 21 kandidatëve në testin përfundimtar, është vlerësuar si i katërti me radhë me notën “sidomos veçohet”.

Qendra për edukim është institucion i vetëm në vend i cili është kompetent për edukimin e gjykatësve dhe avokatëve.

Gëzim Haxhibeti ka lindur me 17.12.1983. Ka diplomuar në Fakultetin juridik të Sarajevës në vitin 2007. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…