Në Radio Ulqin: DEBATI MË I SHKURT NË HISTORI

Radio Ulqin, Radio UlcinjSot në emetuesin publik lokal, Radio Ulqin, është mbajtur debati më i shkurt në historinë e pluralizmit të Ulqinit. Ai zgjati vetëm dhjetë minuta, sepse në këtë ballafaqim, i cili duhet të mbahej në gjuhën shqipe, ishin të pranishëm vetëm dy përfaqësues të partive politike: Jasmina Hasa nga Unioni demokratik i Shqiptarëve dhe Ilir Harasani nga Mali i Zi Pozitiv. “Mendoj që do të ishte mirë sikur edhe të tjerët të ishin paraqitur dhe shfrytëzuar mundësinë që na dha emetuesi publik, sepse jo të gjithë mund të kemi medie private”, tha Harasani.

Udhëheqësi i emisionit ishte i befasuar me mosardhjen e përfaqësuesve të listave, sepse ato, siç tha ai, e kanë konfirmuar që do të marrin pjesë në debat.

Në Radio Ulqin nesër duhet të mbahet debati në gjuhën malazeze, në kohën nga ora 11 deri në orën 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep