Në Ranë: PANAIRI I ARTIZANËVE, „JETA ËSHTË SPORT“…

Panairi 12Me rastin e Ditës së Komunës së Ulqinit në Ranë sot është mbajtur Panairi regjional i artizanëve, artit vizual dhe prodhimeve nga ulliri.

Këtë manifestim e organizoi OJQ “Globus Art”, drejtues i së cilës është Ramiz Hajdari.

Po ashtu, në Ranë është mbajtur gara në sporte luftarake “Jeta është sport” nën organizim të dy skuadrave vendase: Kik boks klubit “Albulena” dhe Karate klubit “Champion”.

Për shkak të atraktivitetit dhe motit të bukur këto aktivitete tërhoqën numër të madh të vizitorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…