Në Ranë: U HAP MANIFESTIMI “SWEET DECEMBER”

Nën organizimin e Komunës dhe Organizatës Turistike të Ulqinit është hapur zyrtarisht Bazari i fundvitit “Sweet December”.

Nata e parë e këtij manifestimi i kushtohet hapjes zyrtare të shtëpizave festive tē cilat edhe sivjet u siguruan nga organizatorët.
Për atmosferë të mirë po kujdesen disa nga DJ-ët më të njohur të qytetit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…