Në rrugën kryesore: ZJARRI PËRFSHIU NJË SHITORE

zjarriDje rreth orës 16 shpërtheu zjarri në një objekt të cilët gjenden në rrugën kryesore të Ulqinit, saktësisht poshtë kafenesë “Bell’amie”.

Në vendngjarje menjëherë mbërritën përfaqësuesit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit të cilët neutralizuan zjarrin.

Besohet që zjarri ka përfshirë këtë objekt për shkak instalimeve të parregullta, gjë që do të tregojë hetimi, si dhe lartësinë e dëmit që është bërë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…