Në shtatë e gjysmë të martën: ËSHTË DRIDH PAK NË TË GJITHË MALIN E ZI

termet, earthquekeTë martën në mbrëmje, në ora 19:33 minuta është dridh gati i gjithë Mali i Zi. Këtë vend e goditi tërmeti me fuqi 4,4 shkallë Rihter, që është ekuivalent e fuqisë 6,5 shkallës Merkalie. Ky është termet i fuqisë së mesme.

Epiqendra ishte 9 km nga Spuzhi.

Tërmeti është ndjerë dhe në Ulqin.

Gati një orë më vonë është dridhur prapë, por fuqia e tërmetit ishte për gjysmë më e vogël, 2,2 shkallë Rihter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…