Në Spitalin e Tiranës: IMZOT RROK MIRDITA NË GJENDJE TË RËNDË

Imzot Rrok MirditaKreu i Kishës Katolike në Shqipëri, Imzot Rrok Mirdita është shtruar në pavijonin e Neurokirurgjisë në QSUT, paraditen e stome.

Sipas burimeve nga Neurokirurgjia, Imzot Rrok Mirdita ka pësuar hemorragji cerebrale, dhe është shtruar në gjendej të rëndë në Spitali.

Sipas mjekëve, gjendja e tij shëndetësore paraqitet e rëndë, por konstante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…