Në të ardhmën: REGJISTRIMI NË FAKULTETE NË SHQIPËRI NËPËRMJET QEVERISË SË MALIT TË ZI

Vlada, QeveriaMinistri për të drejtat e njeriut dhe pakicave ka siguruar shkollim universitar për 168 studentë në universitetet e Tiranës dhe Shkodrës, është lajmëruar nga Qeveria malazeze.

Siç theksohet në informatë të cilën dje e miratoi Qeveria, ministria e përmendur është bartëse e të gjithë projektit.

“Duke marrë parasysh kompetencat dhe fushë veprimin e ministrisë, e duke marrë parasysh rregullat e marrëveshjes së dy qeverive, mendojmë që aktivitetet për regjistrimin e studentëve nga Mali i Zi në universitetet e Shqipërisë, në periudhën e ardhshme, së bashku ti realizojnë Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave dhe Ministria e arsimit”, shtohet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…