Në Tivar: SONTE FILLON FESTIVALI VEROR

17_Dvorac_Kralja_NikoleNë Tivar fillon festivali i 27 tradicional veror.

Ky manifestim i cili do të zgjas deri më 23 gusht, do të ketë mbi 55 përmbajtje të ndryshme në programin zyrtar, me mbi 65 ndodhi.

Organizatorë të festivalit janë Komuna e Tivarit, Ministria e kulturës dhe NP “Qendra për kulturë”. Për këtë manifestim janë ndarë 75 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…