Në Tuz: NË ZGJEDHJE TË GJITHË VEÇMAS

zgjedhjet-izbori-kuti-kutijaPër më pak se katër javë, me 26 nëntor, në Tuz do të mbahen zgjedhjet për Kuvendin komunal në përbërje të kryeqytetit të Podgoricës.

Afati përfundimtar për dorëzimin e listave zgjedhore është 31 tetori, ndërsa tashmë është e sigurt që të gjithë partitë shqiptare (Lidhja Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Alternativa Shqiptare) do të marrin pjesë veçmas në zgjedhje.

Numri i përgjithshëm i votuesve të regjistruar për këto zgjedhje në Malësi është 11.599.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…