Në TV Teuta: SONTE DEBATI I DYTË

DebatiNë televizionin Teuta sonte (të shtunën) do të mbahet debati i dytë i bartësve të listave zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme.

Kësaj radhe debati do të zhvillohet në gjuhën malazeze dhe në të do të marrin pjesë të nëntë bartësit e listave zgjedhore.

Detyrimi ligjor i stacioneve publike, Televizorit të Malit të Zi dhe emetuesve lokal, është që dy debate të organizohen edhe në këto medie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…