Në Ulqin: FILLOJ SEZONI I PLAZHIT

KupanjeAs era e freskët nuk ishte dje dhe sot pengesë që disa turistë të kënaqen në Plazhin e vogël në rrezet e diellit dhe bukurisë së larjes në det. Temperatura e ajrit dhe detit në ora 13 ishin gati të barabarta dhe ishin rreth 16,5 gradë celsius.

Më shumë plazhistë, kryesisht rus, ishin në Plazhin e madhe dhe Adë.

Në këtë mënyrë filloi sezoni i plazhit në rivierën e Ulqinit, fillimi zyrtar i së cilit do të shpallet në fund të këtij muaji, deri kur do të hapen të gjithë hotelet e mëdhenj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…