Në Ulqin: MBLEDHJA E PËRBASHKËT E KËSHILLAVE TË KUVENDIT TË MZ DHE SHQIPËRISË

Hotel-Dvori-Balsica-Ulcinj-Montenegro-8Këtë fundjavë në “Pallatin e Ballshajve” do të mbahet mbledhja e përbashkët e këshillave të Kuvendit të Malit të Zi dhe Shqipërisë në kompetencën e të cilëve është komunikacioni.

Nga gjashtë anëtarë të këshillave përkatës nga të dyja anët do të flasin mbi dinamikën e ndërtimit të rrugës Plavë-Podgoricë, e cila kalon nëpër Shqipëri, si dhe për ndërtimin eventual të urës mbi Bunë e cila do të lidhte Ulqinin me Velipojën.

Organizatori kryesor i këtij tubimi, kryetari i Këshillit për ekonomi, buxhet dhe financa në Kuvendin e Malit të Zi Aleksandar Damjanoviq tha për Portalin Ul-info që ftesat për pjesëmarrje në konferencë janë dërguar dhe kryetarëve të Ulqinit dhe Plavës Fatmir Gjekës dhe Orhan Shahmanoviqit, si dhe ministrit të komunikacionit të Malit të Zi Ivan Brajoviqit.

Përkrahjen financiare për mbajtjen e këtij takimi e dha Vestmister fondacioni për demokraci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit