Në Ulqin: ORGANIZOHET TRIBUNA PUBIKE PËR LEGALIZIM TË OBJEKTEVE

Legalizacija@Në Komunë të Ulqinit të mërkurën u mbajt tribuna publike për legalizimin e objekteve të ndërtuara ilegalisht.

Në këtë tubim folën Marko Çanoviq nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Zurizmit dhe Aleksandar Daboviq dhe Mustafa Gorana, para Komunës së Ulqinit.

Në territorin e komunës së Uqinit ka mbi pesë mijë objekte të ndërtuara ilegalisht, kështu që interesimi i qytetarëve ishte i madh.

Çanoviq tha se nuk do të zgjatet afati për lajmërim, e cili përfundon me 15 korrik të këtij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…