Në Ulqin: U MBAJT MBLEDHJA E KNSH-së

Keshilli-Nacional-i-Shqiptareve-logoTë shtunën në Ulqin është mbajtur mbledhja e Këshillit nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi (KNSH). Në këtë mbledhje, me përparësi të vogël, për anëtarin e Fondit të pakicave është zgjedhur Bujar Hasangjekaj nga Plava. Ai fitoi 14, ndërsa kundër kandidati i tij dhe anëtari i deritashëm i KD të Fondit për pakica Musa Gjokaj nga Malësia 12 vota.

Anëtarët e këtij institucioni më të madh të Shqiptarëve në Mal të Zi kanë zgjedhur dje dhe drejtuesit e komisioneve të KNSH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…