Në Valdanos: FESTIMI I DITËS SË PLANETËS TOKË

ValdanosNë Ulqin këtë vit do të festohet Dita e planetit Tokë, e cila në botë shënohet më 22 prill. Aktivistët joqeveritar të mbledhur rreth MOGUL-it kanë paralajmëruar që me rastin e kësaj ditë do të organizohet program i rastit në plazhin e Valdanosit, të dielën më 20 prill.

Ato presin që me këtë rast do të ju bashkëngjiten një numër i madh i qytetarëve dhe rinisë shkollore, sepse do të mbahen disa programe interesante argëtuese – edukative dhe punëtori.

Sidomos do flitet për rëndësinë e ruajtjes së natyrës, resursit më të bukur dhe më të rëndësishëm të komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…