Në vendet publike: PREJ SOT BARTJA E MASKAVE ËSHTË E OBLIGUESHME

Maske, MaskaDuke pas parasysh rritjen dramatike të numrit të infektuarve me COVID19 në shumë shtete të rajonit dhe numrin e të infektuarve të rinj në Mal të Zi, Trupi Nacional Koordinues të enjten morri vendimin për bartjen e obliguar të maskave mbrojtëse në të gjithë hapësirat publike.

Në llogarinë Tviter të Qeverisë së Malit të Zi u tha se ky urdhër hynë në fuqi sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…