Në vendkalimin në Hungari: ARRESTOHEN ULQINAKËT

DrogaUlqinakët Blazho Gjakonoviq dhe Branislav Ziramov janë arrestuar të premten në pikën kufitare Horgosh drejt Hungarisë për shkak të dyshimit që kanë tentuar të kontrabandojnë gjashtë kilogram drogë, shkruajnë “Vijesti”.

Droga ishte e fshehur në autobus të cilin e drejtonin ato.

Sipas informatave të policisë, Gjakonoviq dhe Ziramov nuk ishin më herët të njohur për shkelje të ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…