Në vijim një sërë aksionesh për Adean: MBLIDHET ÇEREKU I MJETEVE TË NEVOJSHME

Adea DervisagaNëpërmjet Fondacionit humanitar “Budi human” u inicia mundësia që të ndihmohet bashkëqytetarja jonë Adea Dervishaga, e cila vuan nga paraliza cerebrale dhe mjekimin dëshiron ta vazhdojë jashtë shtetit, nëpërmjet dërgimit të mesazheve nga telefonët celular.

Nga e mërkura deri sot në ora 11 në numrin 14453, duke shkruar 12, u dërguan gjithsej 415 mesazhe. (http://budihuman.me/page/12)

Përndryshe, deri tani u mblodhën mbi dhjetë mijë euro, gjegjësisht çereku i shumës së nevojshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…