Në Vjenë: MBLIDHEN MJETET PËR QENDRËN DITORE

Shoqata ulqinake “E DREJTA PËR JETË”, e cila po përpiqet ta përmirësoj gjendjen e fëmijëve me pengesa në zhvillim por edhe të prindërve të tyre, e përkrahur nga kryetari i Komunës 23 të Vjenës, Ambasada e Malit të Zi në Austri dhe Montenegroairlines, ka organizuar një koncert humanitar me 04. prill në Vjenë.1484640_839744529375119_877364389_o (1)Në këtë aktivitet u dhuruan 780 €, e kur i shtojmë edhe të gjitha donacionet e premtuara (nga Firma MEDEL, Kisha katolike 20 bec., Lions Club, Wr. Städtische), atëherë ne numërojmë një shumë totale prej rreth 3130 €.

“Kjo më jep shpresë që qëllimin tonë (fugoni, kosto rreth € 7000, -), i cili nevojitet për transportin e fëmijëve nga shtëpitë e tyre deri në Qendrën ditore, do ta arrijmë deri në fillim të verës, natyrisht me mbështetjen e mëtejshme te popullit austriak”, na deklaroi aktivisti i shquar nga Ulqini në Vjenë Sejdin-Dino Mehmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…