Në xhaminë e Namazgjasë: DUAJA PËR HAXHI

Xhamia e PazaritNë xhaminë kryesore të qytetit, të Namazgjasë, sot është bërë duaja e përbashkët për haxhitë nga Ulqini të cilët këtë vit do të vizitojnë vendet e shenjta myslimane Mekën dhe Medinën.

Sipas asaj që mësoj Portali Ul-info, pelegrinazhin këtë vit do ta bëjnë 30 persona nga komuna e Ulqinit.

Është paralajmëruar që në këtë rrugë të shenjtë haxhitë do të nisen të mërkurën, më 24 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…