Në Zenelaj: SULMOHET IMAMI RIFAT DODA

Katerkolle, Vladimir, Ana e MalitImami Rifat Doda nga Shasi, me shërbim në Rashtish, u sulmua në fshatin Zenelaj, jo larg nga Katërkolla, shkruan “Vijesti”.

Siç shkruan kjo gazetë, Dodën me kokë në hundë e goditi banori i Rashtishes me mbiemrin Hoxhiq. Ai, siç thuhet, e pyeti imamin pse foli keq për familjen e tij dhe e goditi.

Rasti u lajmërua në polici.

Reisi i Bashkësisë islame Rifat Fejziq ka thënë se e dënon incidentin dhe vlerësoi se konflikti ishte i natyrës private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…