Në zgjedhjet e ardhshme parlamentare: PARTIA DEMOKRATIKE DHE FORCA NË LISTË TË PËRBASHKËT

Partia Demokratike dhe Forca e Re Demokratike do të jenë në koalicion parazgjedhor në zgjedhjet parlamentare të planifikuara për 11 qershor në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info.

Pritet që në ditët në vijim liderët e këtyre partive shqiptare, Fatmir Gjeka dhe Genci Nimanbegu, të nënshkruajnë në Ulqin marrëveshjen për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhje.

Ky koalicion do të jetë i hapur edhe për partitë e tjera kombëtare shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…