Negociatat: ARRIHET PROGRESI, TË ENJTEN MBLEDHJA E RE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjDisa orë zgjati sonte raundi i parë i negociatave për formimin e pushtetit të ri në Ulqin.

Siç mëson Portali Ul-info, u arrit progres i konsiderueshëm rreth ndarjes së pozitave funksionare.

Në negociata morën pjesë shefi i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq dhe liderët e Forcës së re demokratike Nazif Cungu, Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka dhe Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka.

Në emër të qendrës së PDS-së ishin të pranishëm edhe koordinatorët e partisë për Ulqin, Halil Dukoviq dhe Ivica Kaleziq.

Raundi i dytë i negociatave është paraparë për të enjten mbrëma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…