Negociatat: NIMANBEGU NËNKRYETAR I KUVENDIT TË MALIT TË ZI

genci-nimanbaguLideri i Socialdemokratëve Ivan Brajoviq do të zgjidhet nesër kryetar i Kuvendit të Malit të Zi, ndërsa nënkryetar Genci Nimanbegu nga koalicioni “Shqiptarët të vendosur”, shkruajnë mediet malazeze.

Siç thuhet, këtij koalicioni shqiptar do ti takojë edhe Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave.

“Shqiptarët kanë kërkuar funksionin e nënkryetarit të Qeverisë, por fati i kësaj kërkese është i pasigurt”, shkruan “Pobjeda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…