Negociatat, raundi i parë: PD-SË ORGANIZATA TURISTIKE, UDSH-SË KOMUNALJA

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjMbrëmë në Ulqin përfundoi raundi i parë i negociatave për ndarjen e pushtetit në Komunë të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Negociatat u mbajtën me iniciativë të PDS-së, ndërsa koordinator ishte anëtari i Kryesisë së partisë Halil Dukoviq.

Mbasi u dakordua që PDS-së ti takojë posti i Kryetarit të Komunës, ndërsa në vendin e kryetarit të Kuvendit të Komunës u zgjodh funksionari i Forcës, është e sigurt që përfaqësuesi i Partisë Demokratike do të jetë Drejtor i Organizatër turistike, gjersa Unioni Demokratik i Shqiptarëve do të vazhdojë të drejtojë NP „Veprimtaritë komunale“.

Negociatat për ndarjen e funksioneve tjera në organet e vetëqeverisjes lokale dhe ndërmarrje ku ajo është themelues do të vazhdojnë të dielën, kur do të dakordohet edhe data e mbajtjes së mbledhjes së parlamentit lokal në të cilën do të zgjidhet kryetari i ri i Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit