Nën organizimin e aktivistëve joqeveritar: SHËTITJE RRUGËVE TË VALDANOSIT

Valdanos MogulDisa qindra Ulqinakë kanë shëtitur sot rrugëve të vjetra të hapura të Valdanosit ku 35 vite nuk ka shkelur këmbë njeriu. Ato kishin mundësi të shihnin se sa mund është bërë dy muajt e kaluar në mënyrë që të hapen këto rrugë të mbuluara nga kaçubat dhe shkurret, si dhe gjendjen katastrofike të Ullishtës në hapësirën e Valdanosit.

Mbas kësaj në plazhin e Valdanosit ato janë gostitur me lëngje dhe ujë të cilat iu shërbyen aktivistët e MOGUL-it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…