Nesër mbledhja e Kuvendit komunal: EDHE BUXHETI PËR VITIN 2023 NË REND TË DITËS

Kryetari i Kuvendit të Ulqinit Ardijan Mavriq e ftoi seancën e parlamentit lokal e cila do të mbahet më 28 dhjetor 2022 (e mërkurë) në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me fillim nga ora 11:00.

Për mbledhje propozoi këtë rend dite:

– Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dytë të seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 21.12.2022.

 1. Pyetje dhe përgjigje të këshilltarëve
 2. Propozimi i Programittë punës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit;
 3. PropozimVendimi për formimin e Shërbimit të Kuvendit;
 4. Propozim Vendimi për Buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2023;
 5. Propozim Vendimi për miratimin e Planit Strategjik Zhvillimor të Komunës së Ulqinit për periudhën 2022-2028;
 6. Propozim Vendimi për dhënien e burimeve lokale në shfrytëzim Bashkësisë lokale Krruç;
 7. Propozim Vendimi për riorganizimin e Ndërmarrjes Publike “Qendra për Kultur Ulqin” në Institucion Publik “Qendra për kulturë” Ulqin;
 8. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për Programin e punës së SHPK-së “Ujësjellësi dhe kanalizimi” për vitin 2023;
 9. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për Statutin e SHPK-së “Ujësjellës dhe kanalizim”;
 10. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për Programin vjetor për kryerjen e veprimtarive komunale SHPK „Veprimtaritë Komunale“ Ulqin për vitin 2023;
 11. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për programin e punës dhe planin financiar SHPK “Sherbimi i parkimit” Ulqin për vitin 2023;

 

ZGJEDHJE DHE EMËRIME 

 1. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për Vendimin e NP “Qendrës ditore për fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara dhe vështirësi në zhvillim “Sirena”;
 2. Propozim Vendimi për themelimin e komisionit me grupe të veçanta punuese nga fusha të caktuara;
 3. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për dhënien e propozimeve të emërtimit tëlagjeve, rrugëve, shesheve dhe institucioneve;
 4. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për komunikacion local;
 5. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për bashkëpunim ndërmjet vetëqeverisjes lokale dhe OJQ-ve;
 6. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për parashtresat dhe ankesat e qytetarëve;
 7. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për mirënjohjet publike të Komunës së Ulqinit;
 8. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për bashkëpunim me diasporën;
 9. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për artinbashkëkohorë, trashëgiminë kulturore materiale dhe jomateriale;
 10. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për mbrojtjen e mjedisit;
 11. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara;
 12. Propozim Vendimi për emërimin e Forumit për barazi gjinore dhe të drejtat e pakicave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN
Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, me ftesë të kryetarit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, po qëndron sot dhe nesër për një vizitë zyrtare në Mal të Zi. Presidentja Osmani Sadriu

Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi
Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari, ka shprehur ngushëllimet e tij të thella për familjet dhe popullin turk në keto momente të vështira pas tërmetit shkatërrues që goditi Turqinë dhe Sirinë. Qytetarët

Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore
Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore

AMBASADA E REPUBLIKËS SË TURQISË Sh.E.T. Mr. Barış Kalkavan, ambasador   Shkëlqesia Juaj, Si mik me lidhje të gjata historike me Republikën e Turqisë, qytetarët tanë dhe të gjithë shqiptarët ndjehen thellësisht

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo