Neser në plazhin Safari: FESTOHET DITA E PAVARSISË

SafariMe rastin e Ditës së pavarësisë së Malit të Zi të mërkurën më 21 maj, në plazhi Safari do të organizohet program muzikor me fillim në orën 13.

Mysafirët, siç është paralajmëruar, do ti argëtojë këngëtari nga Podgorica Shukrija-Zhuti Sehatliq me orkestrin dhe Snezhana Ojdaniq.

“Për të gjithë mysafirët atë ditë do të jetë falas përdorimi i mobiliet dhe pajisjet tjera në plazh”, ka deklaruar pronari i Safarit Zefa Deliq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…