Nesër në Podgoricë: KARISMA PREZANTON PLANET ZHVILLIMORE

KarismaKompania Karisma Hotels & Resorts do të prezantojë nesër në hotelin “Hilton” në Podgoricë planet zhvillimore të një grupi me rastin e nënshkrimit të kontratës për qiradhënie afatgjate të tokës dhe objekteve në pronësi të NHT “Riviera e Ulqinit”.

Në këtë eveniment do të marrin pjesë zëvendëskryeministri malazez Millutin Simoviq dhe drejtori për zhvillim i Karismas Nemanja Kostiq.

Qeveria e Malit të Zi pak kohë më parë solli vendimin që Karismas t’ja jap me qira 30-vjeçare tokën në të cilën ndodhen hotelet “Belvi” dhe “Olimpik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…